Leveringsvoorwaarden en tips

Fijn dat u interesse heeft voor Unique Wood Work. Ik heb met de grootste zorg de producten gemaakt. Mijn wens is dan ook dat u jaren van dit product kunt genieten of het met veel plezier aan iemand cadeau gaat geven. Om teleurstellingen te voorkomen geef ik u enkele tips. Ook benoem ik een aantal zaken die van belang zijn bij een eventuele levering

  • Hout is een natuurproduct. Door de structuur van de nerven is het gevoelig voor vocht of temperatuurschommelingen. Houten voorwerpen mogen niet nat worden, afgespoeld worden en nooit in de vaatwasser. Opwrijven met een droge doek is voldoende.
  • De houten voorwerpen zijn, tenzij anders vermeld, behandeld met een natuurlijke olie (Tung- of Lijnolie) Nabehandeling is niet nodig. Mocht u van mening zijn dat een extra laagje olie nodig is neem dan even contact met mij op. Dan geef ik u advies.
  • Het is sterk af te raden om houten voorwerpen in de felle zon te zetten. Het werkstuk kan daardoor scheuren of vervormen.
  • De betonnen waterschalen en staptegels zijn winterhard. Mocht het water in de waterbak bevroren zijn, wacht dan geduldig tot dat de temperatuur boven nul komt en de inhoud vanzelf weer ontdooid.
  • Verzenden is voor rekening en risico van de koper. Ik zal mijn uiterste best doen om het product zo goed mogelijk te verpakken en zorg dragen voor de aflevering bij de distributeur. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, neem dan contact met mij op en dan zoeken we samen naar de best mogelijke oplossing.
  • Producten worden verzonden als de volledige betaling op mijn rekening is gestort.
  • Bij afhalen aan huis is zowel contante betaling als PIN transactie mogelijk.

Genoemde prijzen in de winkel zijn inclusief BTW.